Needle

… en nål, foreslår at du trenger å innlemme og delta sammen ulike aspekter av bevisstheten din.Å lete etter en nål i din drøm, symboliserer unyttig bekymringer over små, trivielle saker. Å drømme at du er threading en nål, representerer uferdig problemer som du må har en tendens til og kanskje enda reparasjon. Alternativt kan det ha seksuelle konnotasjoner.

Epaulet

… resultere i skandalen. Å drømme at du er iført epaulets, betyr midlertidig disfavør, men vil etter hvert bli anerkjent for dine æresbevisninger.

Etterforsker

… farene ved et aspekt av ditt våkne liv. Å drømme at du er en detektiv, indikerer at du søker etter dine skjulte evner og talenter. Det betyr også at du prøver å løse et problem og søker sannheten om et problem som er bekymringsfullt deg. Å drømme at du blir fulgt av en detektiv, betyr skyld. Din karakter vil bli satt under granskning, og kalt inn spørsmålet.


Park

… fornyelse, meditasjon og åndelighet. Det er også en indikasjon en omstilling periode etter en alvorlig personlig konflikt eller en avslutning av en lidenskapelig affære. Å drømme at du er fortapt i en park, viser din sliter med din karriere, forhold, eller andre problem. Du kan føle deg fremmedgjort av samfunnet. Å drømme at du parkerte bilen din i en ikke-parkering sone,

Påske

Å drømme om påske, tyder at den verste av dine problemer er over. Du vil oppleve gleden igjen etter en periode med mørke og tristhet. Du må gå med hodet holdes høyt og slutte å være skamfull. Alternativt, symboliserer drømmen oppstandelsen og åndelig gjenfødelse.

Acorn

… potensial for vekst. Å drømme at du plukker eikenøtt fra bakken, betyr at du får mye suksess etter din lenge og hardt arbeid.Å drømme at du spiser eikenøtter, betegner at hardt arbeid vil lønne seg i fremtiden der du kan nyte et liv i enkelhet og glede. Å drømme at du rister eikenøtter fra et tre, angir at du har betydelig innflytelse andre.

Anal Sex

Å drømme om analsex, representerer underkastelse. Du kan bli redd for å gi etter for ønsker og ønskene til andre.

Anger

… å undertrykke dine negative følelser eller ditt prosjekt sinne over andre. Du trenger å lete i deg selv. Å være sint i drømmen din kan ha blitt overført fra ditt våkne liv. Drømmer kan fungere som en trygg stikkontakt der du kan uttrykke dine sterke og / eller negative følelser. Du har noen undertrykt sinne og aggresjon at du ikke har bevisst erkjent.

Anoreksi

… selv og akseptere hvem du er i stedet for å straffe deg selv. Drømmen symboliserer din søken etter perfeksjon.

Antidote

… at du trenger en motgift, foreslår at du søker en slags balanse i livet ditt. Du kan være ute etter å rette en feil som du har gjort i fortiden.