Atlas

Å drømme at du ser på en atlas, betyr at du vil nøye trekke ut planene dine før du foretar eventuelle endringer eller reise.

Driving

Å drømme at du kjører et kjøretøy, innebærer ditt livs reise og din vei i livet. Drømmen er å fortelle hvordan du beveger og navigere gjennom livet. Hvis du kjører og kan ikke se veien foran deg, så det viser at du ikke vet hvor du er på vei i livet og hva du egentlig vil gjøre med deg selv. Du mangler retning og mål. Hvis du kjører på en svingete vei, så det indikerer at du har …

Europa

Å drømme om å reise til Europa, betyr en lang reise som vil gi deg noen økonomisk gevinst. Alternativt, indikerer det originale tanken eller gamle tenkemåter.


Journey

Å drømme at du kommer på en reise, betyr fortjeneste, selvoppdagelse eller fremdrift.Landskapet du ser på din reise er å fortelle om dine følelser og omstendigheter du kan være for tiden opplever. Å drømme om at vennene dine drar på en reise, betyr herlig og ønsket endring og harmoni.

Mariner

Å drømme at du er en sjømann, betyr en lang og hyggelig reise til fremmede land.

North Pole

Å drømme at du er på Nordpolen, betyr ferdigstillelse og en avslutning til noen reise, situasjon, eller forhold. Du har fullført din transformasjon.

Ocean

… dine følelser og følelser. Det er et tegn på noen åndelig forfriskning, ro og fornyelse. Å drømme at du er på reise over havet, betyr nye funnet frihet og uavhengighet. Du viser stort mot. * Vennligst Se også vann.

Traveling

Å drømme at du er på reise, representerer banen mot livet ditt mål. Det paralleller også din daglige rutine og måten du fremgang. Hvis dine reiser kommet til en slutt, så det symboliserer vellykket gjennomføring av dine mål. Å drømme at du er på reise i en bil fylt med mennesker, betyr at du vil få nye og morsomme venner og spennende opplevelser.

Abyss

Å drømme om en avgrunn, betyr ett hinder som du må overvinne i livet ditt. Det kan være å skape angst for deg. Du er redd og / eller usikker på hva du vil oppdage om deg selv og dine skjulte følelser og frykt. Å drømme at du faller inn i en avgrunn, symboliserer dypet av ubevisste din. Avgrunnen kan også representere din primal frykt og følelse av “å falle inn i pit av …

Abode

Å drømme at du ikke kan finne en bolig, symboliserer ditt tap av tro på andres integritet. Å drømme at du ikke har bopel i dine drømmer, betyr ulykke og tap.