Captive

Å drømme at du blir holdt til fange, tyder på at du føler deg fanget i noen aspekter eller omstendigheter av ditt våkne liv. Du kan føle deg fanget i din karriere, forhold eller livet generelt.

Gravkammer

For å se gravene på drømmen din, betegner sider ved deg selv som du har holdt gjemt og begravet unna. Å drømme at du ser din egen grav, betegner at du er i ferd med å driste seg inn i deler av din personlighet som har blitt glemt eller er døde. Å drømme at du er fanget i en grav. tyder på at du føler deg fanget av tidligere smerte og gammel frykt.

Web

… representerer deres ønske om å kontrollere alt rundt deg. Alternativt foreslår det at du blir holdt tilbake fra fullt uttrykke deg selv. Du føler deg fanget og vet ikke hva jeg skal gjøre eller hvor du skal dra. Drømmen kan også være symbolsk for ditt sosiale nettverk av bekjente og kollegaer.


Air Raid

Å drømme at du er fanget i en air raid, angir at du føler deg overveldet av ting som er tilsynelatende kommer ut av det blå. Du føler mangel på kontroll i livet ditt.

Bakgrunn

… stryking av tapet, betegner at du begynner å la vakt ned eller bryte ned en barriere som du har holdt mellom deg og andre. Det indikerer også at du er avslørende sider ved deg selv som har blitt holdt godt skjult. Fargen og mønsteret i tapetet vil tilby hint som hva slags barriere, hemmelige, eller følelsen blir representert ved bakgrunnsbilde.

Barbed Wire

… vansker med å bryte gjennom eller å få poenget ditt over til noen. Å drømme at du er fanget i piggtråd, tyder på at du føler deg fanget og begrenset i noen sammenheng. Du finner deg selv begrenset til bestemte grenser.

Barn

For å se en låve i drømmen din, betyr følelsene holdt i bevisstløs din. Det er en mulighet for at du kan holde tilbake din instinktiv handling eller naturlige drifter.

Black Widow

… sort enke i drømmen din, foreslår frykt eller usikkerhet om et forhold. Du kan føle begrenset, fanget, eller kvalt i dette forholdet. Du kan selv ha noen fiendtlighet mot mate din. Fordi den kvinnelige sorte enke har rykte for å fortære sin kompis, det således symboliserer også feminine makt og dominans over menn.

Bølger

… og avslapning. Det bringer også om følelser av sensualitet og seksualitet.Å drømme at du er fanget i en flodbølge, betyr styrken av dine følelser, kanskje ledsaget av tårer at du holder tilbake i ditt våkne liv. For å se gjørmete, voldsomme bølger i drømmen din, betyr at en fatal feil ble gjort i en viktig beslutning.

Bramble

For å se eller bli viklet inn i Bramble, indikerer at du føler fanget i et forhold eller følelsesmessig.