Injeksjon

… foreslår ditt behov for healing atferd / ideer / holdninger. Du trenger å utvikle deg selv på en mental og åndelig nivå. Å drømme om at noen er tvunget injiserer deg, representerer deres negative holdninger om en spesiell situasjon / person. Det indikerer også innflytelsen av gruppepress jobbe mot deg. Du erkjenner at noen tvinger deres negative og uønskede visninger / verdier på deg. * Vennligst se også sprøyte.

Mage

… ditt. Drømmen kan fremheve dine vanskeligheter med å godta disse endringene. Det er også en indikasjon på hvordan du kan ikke lenger tolerere eller sette opp med en spesiell situasjon, forhold, eller en person. Magen er ofte sett som sentrum av følelser.

Aliens

Å drømme at du er en fremmed, symboliserer de uoppdagede delen av deg selv. Din manifestasjon som en fremmed kan være din måte å “rømme” fra virkeligheten.Dreams av denne art symboliserer også merkelige ideer og vill fantasi. Å drømme at du blir bortført av romvesener, indikerer din frykt av å endre omgivelsene eller din frykt for å miste hjem og familie. Du føler at din plass og / eller …


Argument

… symbolikken med hvem du krangler med og hva du krangler om. Hvordan han eller hun gjenspeile noen person eller soma aspekt av deg selv i ditt våkne liv?

Avhengighet

Å drømme at du har en avhengighet eller bli avhengige, representerer en obsessive atferd. En situasjon eller en person prøver kanskje å ta over din følelse av kontroll.Drømmen antyder også at du har problemer knyttet til verden rundt deg.

Dromedaren

For å se en dromedar i drømmen din, betyr uventede gevinster og ære. Du er en slik person og alltid der for å gi en hjelpende hånd.

Impotens

Å drømme at du er impotent, betyr en frykt for å miste makt. Kanskje du er redd for at du ikke vil måle opp til en bestemt person eller oppgave i livet ditt. En mer direkte tolkning antyder at du kanskje har problemer med sex i ditt våkne liv.

Kjendiser

Å drømme at du er en kjendis, innebærer ditt høye ambisjoner som kan være langt utenfor rekkevidde din på det nåværende tidspunkt. Du kan bare være å sette deg på en laktasjon. Å drømme om at en venn eller kjæreste blir en kjendis, betegner den frykten for å miste vennskap og lojalitet for denne personen. For å se en kjendis i drømmen din, representerer deres tro og forståelse om ham eller …

Krenkelse

Å drømme at du er krenket, betyr at noen ondsinnet person vil dra nytte av uvitenhet, og kan også sette deg i en kompromitterende situasjon.

Reconcilement

Å drømme om en reconcilement, representerer en person i ditt våkne liv som du trenger for å koble med. Du trenger å bli kvitt noen byrde som er veiing deg ned.