Død

… og henger rundt feil folkemengden. Du kan lide materielle tap. Denne drømmen kan også være en måte for deg å løse dine følelser med de som har gått videre. Hvis du drømmer om en person som har dødd for lenge siden, så det tyder på at en nåværende situasjon eller relasjon i deg livet ligner kvaliteten på den avdøde personen.Drømmen kan skildre hvordan du må la denne situasjonen eller forhold dø og avslutte den. Å se og snakke med døde foreldre i dine drømmer, …

Bursdag

Å drømme om bursdagen din, betegner aksept av deg selv. Du feirer hvem du er og kommer til vilkårene med hvem du er som person.

Landau

Å drømme at du er ridning i en Landau, betyr at du vil møte en morsom, munter person som vil bringe deg mye glede. For å se en veltet Landau i drømmen din, betyr at din nytelse kommer til en brå slutt.


Mirror

… bli vurderer på å styrke og skiftende aspekter av din karakter. Å drømme at du leter gjennom en to-veis speil, indikerer at du kommer ansikt til ansikt med noen indre eller verdslige problemet. Hva du ser er relatert til din person og bevisstløs. Å se bilder gjennom speilet kan være en trygg måte for deg å vurdere og / eller konfrontere materiale fra bevisstløs din. Speil symboliserer fantasi og et bindeledd mellom det bevisste og ubevisste. Å drømme at du blir overvåket …

Rouge

… måter. For å se andre med rouge på ansiktet deres, betegner at du blir smart manipulert til ytterligere gevinster av en svikefull person. Å drømme at rouge kommer ut av ansiktet ditt, betyr at du vil bli ydmyket før rival, og mister din elsker på samme tid.

Shot

Å drømme at du blir skutt, representerer en form for selv-straff som du kanskje ubevisst pålegge deg selv. Du har kanskje gjort noe du skammer seg over eller ikke er stolte av.Hvis du blir skutt og kommer tilbake som en annen person, så det indikerer at du starter friskt. Du ønsker å tørke fortiden unna, og bokstavelig talt bli en ny person. * Vennligst også se Injection eller sprøyte.

A

For å se bokstaven “A” i drømmen din, representerer overlegenhet. Du går videre til noe nytt og storslått. Alternativt kan det tyde på navnet eller første av en person.

Adder

For å se en huggorm i din drøm, symboliserer en slu eller slu person. Denne personen kan ikke stole på. Det kan også representere noe eller noen som har glidd ut av hendene dine.

Admiral

For å se eller drømme at du er en admiral, representerer din evne til å takle livets problemer og problemer med tillit og besluttsomhet. Admiralen kan også symbolisere en farsfigur eller autoritativ person.

Air Raid

Å drømme at du er fanget i en air raid, angir at du føler deg overveldet av ting som er tilsynelatende kommer ut av det blå. Du føler mangel på kontroll i livet ditt.