Spiders

… en edderkopp referere til en mektig kraft beskytter deg mot dine selvdestruktiv atferd. Hvis du dreper en edderkopp, symboliserer den ulykke og generell uflaks. For å se en edderkopp spinner et nett i drømmen din, betyr at du vil bli belønnet for hardt arbeid. Du vil snart finne deg selv fremmet i jobben din eller anerkjent for bragden i en vanskelig oppgave. Edderkopper er et symbol på kreativitet på grunn av intrikate webs de spinner. På en negativ notat, kan edderkopper

Attack

… og utstillinger de samme kvalitetene på dyret som angrep deg i drømmen din. Å drømme at du dreper en angripende dyr, betyr at ditt liv vil bli reddet av en fremmed.

Deer

… feminine kvaliteter i deg. Du kan ikke være i harmoni med din feminine side. Å drømme at du dreper en kjær, foreslår at du prøver å undertrykke de feminine kvaliteter.


Eagles

… i veien for ambisjoner og innhente mål, selv om det betyr sårer de rundt deg. Hvis noen andre dreper en ørn, så det indikerer at berømmelse, rikdom og makt vil være hensynsløst tatt fra deg. Å drømme at du spiser kjøttet av en ørn, viser at sterk og kraftfull karakter vil lede deg til stor rikdom og innflytelse.

Flies

… kan også advare av en smittsom sykdom eller et omkringliggende av fiender. Å drømme at du dreper eller utrydde fluene, betyr at du vil få tilbake din ære etter at du har falt fra nåden og vil bli gjenfangst i hjertet av det tiltenkte.

Killing

Å drømme at du dreper noen, indikerer at tunge stress kan føre til at du mister besinnelsen og selvkontroll. Tenk på den personen du har drept og spør deg selv om du føler noen sinne mot ham eller henne i ditt våkne liv. Du kan meget vel være å uttrykke noe sinne eller hat mot denne personen. Alternativt kan du prøver å drepe eller sette en stopper for et aspekt av deg selv som er representert ved …

Lark

… å se en såret eller døde lerke i drømmen din, betegner sorg og tungsinn. Å drømme at du dreper en lerke, betyr et tap av uskyld som følge av å gi etter for dine lyster og begjær.

Mad Dog

… betegner at du og dine venner vil bli verbalt angrepet av en ydmyk rivaler.. Å drømme at du dreper en gal hund, betyr at du vil overvinne de negative andres meninger og stige til velstand.

Minx

For å se en minX i drømmen din, betyr at du må overvinne sleipe rivaler. Å drømme at du dreper en minX betegner at du vil oppnå dine ønsker. For å se minX pelsverk i din drøm, symboliserer trygghet og at du vil ha en ekstremt sjalu elsker.

Monster

… synes brutale og stygge. Du kan ha noen frykt eller noen undertrykt følelser. Å drømme at du dreper et monster, betyr at du vil lykkes avtale med rivalene dine og avansere til et høyere og bedre posisjon. ** Se The Meaning In Action: “Monsters On Bikes”