Datter

Hvis du vil se din datter i drømmen din, representerer din våkne forhold til din datter og de kvaliteter som hun prosjekter. Hvis du ikke har en datter, da det symboliserer den feminine aspektet i deg selv.

Datter-In-Law

Hvis du vil se din datter-in-law i drømmen din, betyr at en uvanlig og uventet hendelse vil enten gi deg mye lykke eller nød, avhengig demeanor henne i drømmen din.

Cry

Å drømme at du gråter, innebærer en frigjøring av negative følelser som er mer sannsynlig forårsaket av noen våkne situasjon snarere enn hendelsene i drømmen selv.Din drøm er en måte å gjenvinne noen følelsesmessig balanse og en måte å trygt leie ut din frykt og frustrasjoner. I vårt daglige liv, pleier vi å ignorere, nekte, eller undertrykke våre følelser. Men i vår drømme tilstand, våre …


Mother

… at du har vært uaktsom i dine plikter og ansvar. Du arbeider i feil bane. Å høre din mor gråter i drømmen din, betegner noen sykdom eller lidelse.

Weeping

Å drømme at du gråter, indikerer noe dypt seedet tristhet i ditt våkne liv. Du kan undertrykke disse følelsene, og er nå manifesting i drømmene dine. Tapping opp disse følelsene er ikke alltid sunt.