Artisjokk

… av en sak. Det er også representativ for ditt potensial og kreativitet. Kanskje du holder igjen i hvordan du ønsker å uttrykke deg.

Ashes

… en ødeleggende foretak. Du kan føle at de gode tidene er over og ingenting av verdi som er igjen i livet ditt. Alternativt kan du være dvele for mye på fortiden. Du trenger å lære å slippe taket.

Bak

… for noen. Alternativt, refererer det til nye ubevisste tanker og følelser. Å drømme at du er igjen, representerer følelser av avvisning eller ikke passer inn i en gruppe. Det kan også fremheve frykt for ikke å kunne holde følge. Du er spørrende dine evner og / eller ikke kan utnytte ditt fulle potensial. Hvis du igjen noe eller noen bak, indikerer at du er klar til å gi slipp på fortiden og gå videre.


Bakgrunn

… stryking av tapet, betegner at du begynner å la vakt ned eller bryte ned en barriere som du har holdt mellom deg og andre. Det indikerer også at du er avslørende sider ved deg selv som har blitt holdt godt skjult. Fargen og mønsteret i tapetet vil tilby hint som hva slags barriere, hemmelige, eller følelsen blir representert ved bakgrunnsbilde.

Barn

For å se en låve i drømmen din, betyr følelsene holdt i bevisstløs din. Det er en mulighet for at du kan holde tilbake din instinktiv handling eller naturlige drifter.

Bridle

Å drømme at du blir holdt i tømme, angir at du må vise litt tilbakeholdenhet og kontroll, enten fysisk, mentalt eller åndelig.

Burp

… i din personlige kamper. Du har overvant barrierer og motstand. Du er ikke lenger blir holdt tilbake.

Captive

Å drømme at du blir holdt til fange, tyder på at du føler deg fanget i noen aspekter eller omstendigheter av ditt våkne liv. Du kan føle deg fanget i din karriere, forhold eller livet generelt.

Cellar

Å drømme at du er i en kjeller, representerer en del av din underbevissthet sinn der du har holdt din frykt og problemer skjult. Å drømme at du går ned i kjelleren, viser at du graver dypt inn i din egen fortid og vender din frykt.

Closet

For å se et skap i din drøm, symboliserer noe i livet ditt som du har holdt skjult. Det kan også bety en avduking av tidligere skjulte sider ved deg selv, som i “komme ut av skapet”.