Beruset

Å drømme at du er beruset, viser at du mister kontrollen over noen situasjon. Drømmen kan også foreslå at du har oppnådd et nytt nivå av bevissthet. * Vennligst Se også Drunk.

Mann

Hvis du vil se din mann i drømmen din, betyr ditt forhold til din mann og ubevisste følelser du har mot ham. Å drømme at du har en mann (men du trenger ikke i ditt våkne liv), symboliserer en slags partnerskap og / eller engasjement. Ofte er det også representant for de kvaliteter av faren din som du projisert på denne figuren eller den maskuline siden av din egen personlighet.

Adam og Eva

… den maskuline aspekt av deg selv hvis du er kvinne og det feminine aspekt av deg selv hvis du er mann.Adam og Eva er klassiske symboler på den animus og anima. Alternativt, indikerer drømmen en hendelse i livet ditt som vil føre til at du mister dine håp og sjansene for suksess.


Bachelor

… møte en bachelor i drømmene dine, foreslår at du søker frihet i ditt kjærlighetsliv. For en mann til å drømme at han er en bachelor, indikerer at han har problemer med å få sin egen følelse av selvtillit eller frihet i et forhold. Alternativt representerer bachelor vår maskuline side.

Cross-Dressing

… å uttrykke og erkjenne din maskuline side hvis du er kvinne eller din feminine side hvis du er en mann.

Driving

… så det betyr at du følelser er bokstavelig talt holder deg tilbake. Å drømme at du kjører beruset, indikerer at livet ditt er ute av kontroll. Enkelte forhold eller noen dominerer deg. Å drømme at du kjører av en fjellvei, tyder på at jo høyere du klatrer i livet, jo vanskeligere er det å bo på toppen.Du føler at din avanserte posisjon er en prekær ett. Det krever hardt arbeid å forbli på toppen. Du kan også føle at du ikke er i stand til å måle opp til andres …

Drunk

Å drømme at du er beruset, tyder på at du opptrer uforsiktig og sanseløs. Du mister kontrollen over livet ditt og har mistet et grep om virkeligheten.

Fingernegler

… ønsker å være i stand til å forlenge en del av deg selv til andre. Å drømme om at en mann har lange røde negler, tyder på at han er veldig i kontakt med sin sensitivitet og følelser.Det kan også forholde seg til spørsmål om seksualitet og sensualitet.

Goddess

For å se en gudinne i din drøm, symboliserer din kvinnelighet eller feminine side. For en mann til å drømme om en gudinne, indikerer hans frykt om det kvinnelige.

Guy

* Vennligst Se mann eller gutt.