Darkness

… din feil. Hvis du føler deg trygg i mørket, så det tyder på at du ikke liker å vite om visse ting. Som noen kanskje si, er uvitenhet bliss. Å drømme at du ikke kan finne noen i mørket, betyr at du må holde temperamentet i sjakk. Du har tendens til å la følelsene komme ut av kontroll og mister besinnelsen. Å drømme at du er fortapt i mørket, betegner følelser av desperasjon, depresjon, eller utrygghet. Å drømme at du famler rundt i mørket, indikerer at du har …

Gale

Å drømme om å være fanget i en storm, viser at du mister kontroll på ting som du aldri hadde kontroll over i første omgang. Du må finne en annen måte å nærme seg og løse dine problemer. Alternativt kan den drømmen også fortelle deg at du er for alvorlig. Du trenger å lysne opp.

Lose

Å drømme at du mister noe kan bety at du virkelig har mistet noe som du ikke hadde realisert ennå. Det kan også være et signal for deg å rense ut og omorganisere livet ditt. Du har blitt overveldet og distrahert med kjas og mas dag-til-dag liv. På en symbolsk notat, kan miste ting i drømmen din betyr tapte muligheter, tidligere forhold eller glemte sider ved deg selv. Din personlige assosiasjoner til …


Risting

… tenkemåter. Du trenger å bli kvitt den gamle for å velkommen i den nye og bedre. Rist ting opp litt. Alternativt kan rister symbolsk av frykt.

Absorber

Å bli absorbert i hva du gjør, tyder på at du kan være for fokusert på dine egne ting og risiko fremmedgjørende andre rundt deg. Drømmen kan også være en metafor for å betegne din evne til å integrere og tilpasse seg dine forskjellige omgivelser.

Adam og Eva

… animus og anima. Alternativt, indikerer drømmen en hendelse i livet ditt som vil føre til at du mister dine håp og sjansene for suksess.

Air Raid

Å drømme at du er fanget i en air raid, angir at du føler deg overveldet av ting som er tilsynelatende kommer ut av det blå. Du føler mangel på kontroll i livet ditt.

Akkar

… tyder på at ubevisst du føler deg truet. Din dom kan også bli formørket. Kanskje du ikke ser ting for klart i øyeblikket. Alternativt, symboliserer det grådighet. Det er alltid om hva du vil. Å drømme at du spiser blekksprut, indikerer at du føler selvbevisste og bekymret for hvordan andre oppfatter deg. Du kan finne det lettere å isolere deg selv i stedet for å risikere dom fra andre.

Aksel

For å se en aksel i drømmen din, foreslår at du trenger å konsentrere seg om viktigere ting i livet. Ikke mist fokus.

Ametyst

… om du kanskje ikke rik, du er helt fornøyd med en beskjeden inntekt. Å drømme at du mister en ametyst, forutsier av brutte forlovelser og skuffelser i kjærlighet.