Skade

Å drømme at du er skadet, foreslår at du trenger å jobbe med healing gamle sår og skader. Du trenger å stoppe opp og sakte ned. …

Aborigine

… og krefter.Det foreslår også at du blir overindulgent eller overdrevent følelsesmessig. Du kan skade deg selv og jeopardizing ditt velvære på grunn unrestraint din.

Ambulanse

… til andre. Alternativt kan det også bety at du henger rundt feil mengden og gjør deg mer skade enn godt. Å drømme om at noen er rammet av en ambulanse, tyder på at noen aspekter av psyken din er skadet og trenger umiddelbar omsorg og oppmerksomhet.


Armor

… iført en rustning, symboliserer din forsvarsmekanismer og måter å skjerme deg fra ting som kan skade deg.

Attack

Å drømme at du angriper noen, indikerer at dårlig humør og temperament kan skade en annen. Du frigjør noen oppdemmet frustrasjon og sinne. Du føler at du har blitt forurettet. Slike følelser kan være lettere og tryggere for deg å uttrykke i drømmen din.Å drømme at du blir angrepet av noen, betegner spørsmål om din karakter og behovet for å forsvare deg selv. Du føler deg stresset, sårbar og hjelpeløs. Du kan også bli stilt overfor vanskelige endret i …

Back-biting

Å drømme om back-biting om noen, advarer om at du vil skade noen hvis du ikke stopper hva du kan gjøre. Tenk over dine handlinger og dens konsekvenser. Å drømme om at noen er tilbake å bite deg, betyr at du vil ha noen familiære problemer.

Charm Bracelet

Hvis du vil se eller slitasje en sjarm armbånd i drømmen din, er symbolsk for beskyttelse mot skade. Tenk symbolikken av de spesifikke sjarmen for ytterligere betydning.

Cry

… du ikke gråter i ditt våkne liv, så ser noen andre gråter kan være litt enklere å forholde seg til så se deg selv gråte. Å våkne opp å gråte, representerer noen undertrykt skade eller tidligere traumer som kommer opp til overflaten. Du kan ikke lenger undertrykke disse følelsene. De trenger å bli behandlet med hodet på. Å drømme at ingen hører eller svarer på dine rop, representerer deres hjelpeløshet og vanskeligheter og frustrasjoner i prøver å kommunisere med …

Dagger

Å drømme om å bli angrepet av noen med en dolk, advarer mot fysisk skade fra en fiende eller en raner. Du kan føle at du har blitt stukket i ryggen av noen. Å drømme at du tar en dolk fra noens hånd, betyr at du vil overvinne vanskeligheter og ulykke.

Dirt

… om at noen kaster skitt på deg, betegner at fiendene vil prøve å angripe din karakter og skade ryktet ditt. Å drømme om at klærne dine er tilsølt med skitt, betyr av en smittsom sykdom som du har vært rammet av.