Mann

Hvis du vil se din mann i drømmen din, betyr ditt forhold til din mann og ubevisste følelser du har mot ham. Å drømme at du har en mann (men du trenger ikke i ditt våkne liv), symboliserer en slags partnerskap og / eller engasjement. Ofte er det også representant for de kvaliteter av faren din som du projisert på denne figuren eller den maskuline siden av din egen personlighet.

Cross-Dressing

… å uttrykke og erkjenne din maskuline side hvis du er kvinne eller din feminine side hvis du er en mann.

Dress

Hvis du vil se eller ha på seg en kjole i din drøm, representerer en feminin Outlook eller feminint perspektiv på en situasjon. Du er fritt uttrykke din kvinnelighet. Å drømme at du er iført en hvit kjole, foreslår at du vil skal vises ren og engleaktige mot andre.


Wedding Dress

Å bære en brudekjole i drømmen din, indikerer at du evaluerer og vurderer dine personlige forhold. Hvis du vil se noen andre iført en brudekjole, foreslår at du føler deg dårlig eller uverdig.

Adam og Eva

For å se Adam og Eva i drømmen din, foreslår at du ignorerer den maskuline aspekt av deg selv hvis du er kvinne og det feminine aspekt av deg selv hvis du er mann.Adam og Eva er klassiske symboler på den animus og anima. Alternativt, indikerer drømmen en hendelse i livet ditt som vil føre til at du mister dine håp og sjansene for suksess.

Agate

For å se en svart agat i din drøm, symboliserer rikdom, kraft og mot. For å se en rød agat i drømmen din, representerer fred, lang levetid, og helse.

Bachelor

Å møte en bachelor i drømmene dine, foreslår at du søker frihet i ditt kjærlighetsliv. For en mann til å drømme at han er en bachelor, indikerer at han har problemer med å få sin egen følelse av selvtillit eller frihet i et forhold. Alternativt representerer bachelor vår maskuline side.

Bilde

Hvis du vil se et bilde i din drøm, symboliserer en mental forlaget som forblir vedvarende i tankene dine. Det kan være permanens i dine handlinger. Også vurdere ordspill på “bilde dette” eller “se det store bildet” i en situasjon. Å drømme at du henger et bilde, representerer aksept eller anerkjennelse av bildet som er avbildet på bildet. Du har kommet til en forståelse eller kompromiss om en …

Blackmail

… kan ikke ha tillit til din egen evne. Det kan også være et ordspill på en “svart mannlig” du kanskje vet i livet ditt.

Cat

Hvis du vil se en katt i drømmen din, betyr mye ulykke, forræderi, og uflaks. Men for katten elskeren, betegner katter en uavhengig ånd, feminin seksualitet, kreativitet og kraft. Hvis katten er aggressive, så det tyder på at du har problemer med det feminine aspektet av deg selv. Hvis du ser en katt uten hale, så det betyr en tapt av selvstendighet og mangel på autonomi. Å drømme om at en katt er bite …