Dør

… større opplysning / åndelighet. Å drømme at dørene er låst, betyr muligheter som nektet og ikke tilgjengelig for deg eller at du har gått glipp av. Spesielt hvis du er utenfor den låste døren, så det tyder på at du har noen anti-sosiale tendenser. Hvis du er innenfor den låste døren, da det representerer harde leksjoner som må læres. Å drømme at du er låsbare dører, foreslår at du stenge deg selv ut fra andre. Du er nølende i å la andre i og avslørende dine …

Bestikkelser

… at du er lett påvirket. Kanskje du lar andre overtale deg til å gjøre noe du egentlig ikke vil. Samle krefter og stå opp for deg selv. Å drømme at du er bestikke noen, indikerer at du forventer for mye av andre. Du kan være for krevende. Spesielt hvis du drømmer at du er å bestikke en politimann, så du tror at du er hevet over loven eller regler. Du tror du kan komme unna med å være uærlig og bedragerske.

Kan

For å se en kan i din drøm, indikerer at det er noe i fortiden din som du må holde på og bevare. Drømmen kan også være et ordspill på hvordan du “kan” gjøre noe. Ikke undervurder dine evner og talenter.


Sikkerhetsbelte

… belte i drømmen din, foreslår at du må jobbe med å kontrollere følelser. Remain komponere og ikke faller fra hverandre i enhver situasjon.Å drømme at du har problemer med å sette på sikkerhetsbeltet, indikerer at du er bekymret for hva som er foran i fremtiden.

Abode

Å drømme at du ikke kan finne en bolig, symboliserer ditt tap av tro på andres integritet. Å drømme at du ikke har bopel i dine drømmer, betyr ulykke og tap.

Actor / Actress

… i drømmen din, representerer jakten for nytelse. Din beundring av en bestemt kjendis, kan føre til et ønske om å ha noen av sine fysiske eller personlighetstrekk. Tenk også på hvem denne skuespiller / skuespillerinne er og hvilke egenskaper du knytte ham / henne med. Disse kan være de samme egenskapene som du trenger å erkjenne eller inkludere i deg selv. Drømmen kan også være et ordspill på hans eller hennes navn. Å drømme at du er en skuespiller, betegner at …

Adder

For å se en huggorm i din drøm, symboliserer en slu eller slu person. Denne personen kan ikke stole på. Det kan også representere noe eller noen som har glidd ut av hendene dine.

Addict

Å drømme at du er en rusavhengig, viser at du ikke lenger har kontroll over en situasjon. Du har overgitt din makt og nektet ansvar i dine handlinger. Drømmen er også representant for frykt, lav selvfølelse problemer og usikkerhet.

Adventurer

Å drømme at du er en eventyrer, betyr at du er for absorbert i din oppførsel at du ikke realisere dine faller fra nåde og ære.

AIDS

Å drømme at du har AIDS, indikerer at psykiske integritet blir angrepet. Du kan ikke forsvare din posisjon i noen sak. Å drømme at din kompis har AIDS, tyder på at forholdet kan være en destruktiv en.