Traveling

Å drømme at du er på reise, representerer banen mot livet ditt mål. Det paralleller også din daglige rutine og måten du fremgang. Hvis dine reiser kommet til en slutt, så det symboliserer vellykket gjennomføring av dine mål. Å drømme at du er på reise i en bil fylt med mennesker, betyr at du vil få nye og morsomme venner og spennende opplevelser.

Abroad

Å drømme om å bli eller reise til utlandet, viser en ubalanse og kaos til din nåværende situasjon og tilstand. Derfor du drømmen representerer deg behovet for endring i landskap. Alternativt kan du behov for å utvide dine horisonter og gjøre noen drastiske endringer i livet ditt. Du opplever en ny følelse av åndelighet. Til slutt kunne drømme også indikere en ny å unnslippe en aktuell situasjon.

Atlas

… en atlas, betyr at du vil nøye trekke ut planene dine før du foretar eventuelle endringer eller reise.


Brød

… behov i livet. Brød kan betegne de positive kvaliteter og store ting du har lært på livets reise.

Cruise

Å drømme at du er på et cruise, representerer noen følelsesmessig reise som du går gjennom. Drømmen kan også være et ordspill på “cruising” gjennom situasjoner i livet ditt med letthet og liten innsats.

Driving

Å drømme at du kjører et kjøretøy, innebærer ditt livs reise og din vei i livet. Drømmen er å fortelle hvordan du beveger og navigere gjennom livet. Hvis du kjører og kan ikke se veien foran deg, så det viser at du ikke vet hvor du er på vei i livet og hva du egentlig vil gjøre med deg selv. Du mangler retning og mål. Hvis du kjører på en svingete vei, så det indikerer at du har vanskeligheter med å oppnå dine mål og endringer …

Europa

Å drømme om å reise til Europa, betyr en lang reise som vil gi deg noen økonomisk gevinst. Alternativt, indikerer det originale tanken eller gamle tenkemåter.

Jet Ski

For å se eller drømme at du er på en jet ski, representerer en reise av selvoppdagelse.Du er konfronterer og utforsker sider av ubevisste din i full kraft. Alternativt gjelder drømmen til noen seksuelle eventyr eller forhold.

Journey

Å drømme at du kommer på en reise, betyr fortjeneste, selvoppdagelse eller fremdrift.Landskapet du ser på din reise er å fortelle om dine følelser og omstendigheter du kan være for tiden opplever. Å drømme om at vennene dine drar på en reise, betyr herlig og ønsket endring og harmoni.

Korridorer

For å se en gang i din drøm, symboliserer starten på en sti som du tar i livet eller en reise i det ukjente og selv utforskning. Det representerer åndelig, følelsesmessig, fysisk eller mental passasjer i livet ditt. Det er en indikasjon på en overgangsfase i livet ditt.