Attack

… kan være lettere og tryggere for deg å uttrykke i drømmen din.Å drømme at du blir angrepet av noen, betegner spørsmål om din karakter og behovet for å forsvare deg selv. Du føler deg stresset, sårbar og hjelpeløs. Du kan også bli stilt overfor vanskelige endret i ditt våkne liv. Å drømme at du blir angrepet av et dyr, er en advarsel til å være forsiktig med de rundt deg. Ta varsel på hvem du kjenner i ditt våkne slik at aksjer og utstillinger de samme kvalitetene på …

Crow

For å se en kråke i drømmen din, representerer irriterende vaner og den mørkere delen av din karakter. The Crow kan tjene som budbringere fra ubevisste din.

Desert

Å drømme at du går gjennom en ørken, betyr tap og ulykke. Du kan lide av et angrep på ryktet ditt. Ørkener er også et symbol på ufruktbarhet, ensomhet og følelse av isolasjon og håpløshet.


Face

… at du står overfor er feil eller pimply, representerer utbrudd følelser. Du har kanskje lidd et angrep på din person eller omdømme.

Hånd

Å drømme av dine hender, representerer forholdet til de rundt deg og hvordan du kobler med verden. Hands tjene som en form for kommunikasjon. Kanskje du trenger å låne ut en hjelpende hånd til noen. Spesielt symboliserer den venstre hånden din vennlighet og feminine, mottagelig kvaliteter. Og høyre symboliserer maskuline, aktive attributter. Det kan også være et ordspill for noen avgjørelse …

Kalkun

… tåpelig. Du er ikke tenker klart.Alternativt kan det representere Thanksgiving og dermed en tid av samhørighet og familie. For å se syke eller døde kalkuner i drømmen din, betegner et angrep stolthet din. For å se en flyvende kalkun i drømmen din, forutsier en rask økning fra det ukjente til en posisjon av fremtredende. Å drømme at du jakte kalkuner, betyr at du vil skaffe seg rikdom gjennom uredelig opptreden.

Kangaroo

… morsrollen naturen. Alternativt kan en kenguru symbolisere aggresjon. Å drømme at en kenguru angrep du, forutsier at falske beskyldninger vil skade og sette ditt rykte.

Mosquito

… deg om din energi og ressurser. Alternativt betyr det at du vil prøve forgjeves å motstå angrep fra andre. Å drømme at du skal drepe mygg, betegner at du vil til slutt overvinne hindringer og nyte lykke og rikdom.

Motstander

Å drømme at du er konfrontert med en motstander, betyr at du vil forsvare ethvert angrep mot din interesse. Å drømme at du overvinne en motstander, betegner at du vil slippe unna virkningene av en del alvorlige katastrofe.

Pride

Å drømme at du har stolthet, angir at du må stå opp og kjempe mot angrep på integriteten din. Du vil bli utfordret. Å drømme at andre er å vise stolthet, betyr at du snart vil bli invitert til å være en del av et prosjekt eller akseptert i en gruppe.