Badminton

For å spille eller se en badminton spill i din drøm, indikerer at du trenger å ta en beslutning raskt ellers muligheter vil passere deg av. Du trenger å lære å holde opp.

Bajonett

Å høre eller spille en bajonett i drømmen din, foreslår at du må stå opp og kjempe for din tro. Ikke gi opp!

Bass

For å spille bass i drømmen din, representerer i takt og rytme i livet. Å synge bass i din drøm, symboliserer et solid fundament og grunnlaget for det som er foran.


Bekjentskap

… virksomheten og harmoni i hjemmet ditt liv. Det forutsier også at du vil se eller høre fra dem kort tid etter denne drømmen. Å drømme at du er i en tvist med en bekjent, betegner at du vil snart finne deg selv i en ydmykende situasjon.

Cage

… begrenset, trange og behersket i en gjeldende forhold eller forretningsavtale. Noen kan holde en kort bånd på deg der du mangler frihet til å handle selvstendig. Å drømme at du setter et vilt dyr i et bur, betyr at du vil lykkes i å overvinne rivalene dine og frykt. Det er også symbolsk for at du blir i stand til å kontrollere deg dyriske raser og sinne. For å se en fugl i et bur, tyder på at du føler begrenset i uttrykket og en plutselig tapt frihet. Du kan bli opplever …

Electric Guitar

For å se eller spille en elektrisk gitar i drømmen din, betyr kraften og styrken av lidenskap din. Du tydelig uttrykke dine følelser til andre. Alternativt er det symbolsk av ungdom og opprør.

Gitar

Å drømme at du har eller spille en gitar, representerer lidenskap og følelser. Det relaterer seg også til seksuelle konnotasjoner, og kan signalisere en erotisk drøm. Å se en unstrung eller brutt gitar, betyr skuffelser i kjærlighet.

Gratulasjonskort

For å se et kort i din drøm, tyder på at overraskelser er i vente fremover. Hvis du gir eller mottar et kort, så det indikerer et behov for deg å ta kontakt med avsenderen av kortet.

Harp

For å se eller spille harpe i drømmen din, representerer åndelig harmoni. Det er en helbredende symbol.

In-Law

… kan ta mange ulike svinger. Drømmen kan også være et ordspill på å være mer forsiktig og spille etter reglene.