Kirke

Hvis du vil se utsiden av kirken i drømmen din, betyr hellighet og åndelig næring. Det er representativ for din verdi system og de tingene du holder hellig. Å drømme at du er i en kirke, foreslår at du søker for noen åndelig opplysning og veiledning. Du er ute etter å bli løftet på noen måte. Kanskje du har gjort noen feil i fortiden som har satt deg tilbake på veien mot dine mål. Med riktig støtte, vil du komme på rett spor igjen.Alternativt kan det også bety at du er spørrende og diskutere livet ditt banen og hvor det er ledende. Du er omvurdere hva du vil gjøre.

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.
 • Sonja Vicktoria Revheim

  Dato. Søndag 28.mai 2017. Drømte at jeg hadde reist med Danskeferjen ned til Danmark på ferie. Da jeg kom til ett sted på ett stort senter hvor det var barn som lekte i sklier. Fikk jeg plutselig melding på sms at jeg måtte finne veien til ett nærmeste kirke.senter i Danmark. Da en prest ville møte meg utenfor en kirke i Danmark til en samtale. Mens jeg var inne på ett kontor. Hjalp jeg ei dame med å makulere papir og masse andre plast og dokumenter. Dette var på ett kontor. Da jeg fikk beskjed. Om å finne en kirke. Utenfor ett kjøpesenter for å møte opp til en avtale med en prest. Jeg måtte løpe gjennom ett kjøpesenter da jeg så en hel haug med unger som lekte i rutsjebaner. Så fant jeg ett toalett men da kom det ut to av mine arbeidsledere fra en vernet bedrift inn på toalettet. Der jeg satt mens jeg skulle fortsette å finne veien til en kirke hvor dette kirkesenteret fant sted. Jeg fikk beskjed om å komme klokken 14. Noen voksne på dette kjøpesenteret viste veien der jeg måtte finne denne presten på kirkesenteret i Danmark. Og jeg snakket godt flytende dansk. Da jeg kom til en kirke rett ved sjøen utenfor dette kjøpesenteret. Traff jeg på en pastor som sier. Ikke snakk dansk. Du er fra Norge. Jeg vet hvem du er. Du er fra Leirvikveien sier han. Jeg spurte til denne pastoren . Hvor finner jeg kirken og det senteret der jeg hadde fått beskjed om å møte en prest som het. JH. Kristensen. Nei han visste ikke hvem han var. Jeg måtte lete forgjeves etter kirken og denne avtalen jeg hadde med denne presten. Men så viste det seg. At denne avtalen gjaldt kun i Norge. Jeg måtte innom ett dansk kirkesenter for å få avlyst denne avtalen. Hvordan er det mulig. Dette var en drøm natt til søndag 28.mai 2017. Jeg hadde gått meg vill i ett annet land. Det var en annen prest i Danmark som het Christensen men det var feil prest jeg hadde siktet til. For en drøm. Kan noen tolke denne drømmen.

  [Reply]

 • Sonja Vicktoria Revheim

  Drømte kort i dag fredag 30.juni 2017 at jeg så kirken i sort hvitt og ble løftet opp. Plutselig ser jeg en grav av min søster. På gårdsplassen går Jesus i rødt og hvitt og snur ryggen til meg mens jeg flyr over kirken. Hvorfor. Og hva betyr denne merkelige drømmen? Det var både en god og en vond drøm.

  [Reply]

 • Sonja Vicktoria Revheim

  Drømte natt til tirsdag 27.2.2018 at jeg var inni en kirke. Det var en fullsatt kirke med barn som sang. Plutselig fikk jeg øye på presten kledd i rød genser. Jeg forsøkte å løpe rundt i kirken. For at presten ikke skulle få oppdaget meg. Inni kirken var det ett eget rom med Jesus statue og figurer overalt. Plutselig begynte kirken å riste kraftig. Hva betyr drømmen?

  [Reply]

 • Sonja Vicktoria Revheim

  Drømte natt til lørdag 17.mars 2018 at min far skulle forette en komisk gudstjeneste. Der hadde han innhentet afrikanere som lå på sykebåre. Presten kom gående i rosa stola og hvit kappe. Kirken var fullt av folk. Da jeg traff på en ung gutt som lurte på hva som foregikk her. Jeg snakket da engelsk til han utenfor. This is a comic services. This is an unormally services. The priest is going to badtist the sick people. Den unge gutten fra Peru forstod ikke hva dette gikk ut på. Inni kirken hadde ikke presten gjort seg klar til gudstjenesten. Men at det skulle foregå en komisk kommedie gudstjeneste var uteom det vanlige. Det lå folk på sykebåre. En med bunnet bandasje og stygge sår i ansiktet. Den ene kom gående kledd i hvitt som lå på sykebåre som skulle konfirmeres. Det var den villeste sinnsykete gudstjenesten enn noen sinne jeg kunne forestille meg. Presten hadde komponert hjemmelaget trekkspill av papp papir laminert. Det skulle være blandakor og da kirkeklokkene begynte å kime. Stod presten min far. Med en rosa stola over brystet i hvitt kappe. Å synge i dette koret sammen med disse damene og mennene. Jeg syns ikke dette så ut som en kommedie gudstjeneste. Men at presten min far skulle velsigne de syke med håndspåleggelse . folk fra utlandet i afrika som hadde vært i krigsskade og elendigheter osv . Det var komisk da sykebårene med folk ble plassert på galleriet. Hva betyr denne drømmen.

  [Reply]