Tag Archives: T

Tærne

Å drømme at du er tiptoeing, fremhever din nåde og likevekt i en situasjon eller omstendighet. Det symboliserer din forsiktig forståelse av de mindre og mindre detaljer i livet ditt. Alternativt kan det tyde på reservasjonen din og hesitance i å forfølge mot noen sti.

Te

Å drømme at du gjør eller drikker te, representerer tilfredshet og tilfredshet i livet ditt.Du tar din tid med hensyn til noen forhold eller situasjon.

Terapeut

For å se en terapeut i drømmen din, betyr visdom fra bevisstløs din. Terapeuten kan synes å hjelpe deg å arbeide gjennom problemer, ting som du ikke ser, eller saker du nekter å konfrontere hodet på.

Tilbakestående

Å drømme at du er tilbakestående, angir at du har følelsen av selvtillit tvil. Du er redd for å bli utelatt eller venstre bak. For å se en tilbakestående person i drømmen din, tyder på at noen rundt deg er følelsen ignorert eller oversett. Kanskje du har mislyktes i å lytte til hva de har å si og som et resultat er fremmedgjørende dem.

Tørketrommel

Å drømme at du bruker en tørketrommel, foreslår at du må begynne å håndtere følelsene dine. Drømmen kan også betegne en tørr idé som unnlater å bringe noen spenning og spenningen.

Trapes

For å se en trapes handle i drømmen din, betegner en sorgløs holdning til livet. Du ønsker kanskje å flykte fra ditt daglige ansvar og ta litt tid å slappe av. Å drømme at du er swinging på en trapes, betyr et ønske eller ønske om seksuell variasjon / eventyr.

T-skjorte

Hvis du vil se eller ha på seg en T-skjorte i drømmen din, foreslår at du trenger å ta det med ro og slappe av. Alternativt kan det representere din ærlighet spesielt i din personlige relasjoner. Vurder også om det er et design eller sagt på t-skjorten.