Tag Archives: M

Målebånd

For å se eller bruke et målebånd i drømmen din, tyder på at du sammenligner deg selv til andre. Drømmen kan være en metafor på hvordan du “måler opp” til andre. Du kan føle noe selv-tvil eller at du ikke er god nok.

Mare

For å se en mare eller flere hopper i drømmen din, representerer din intuisjon. For å se en hvit hoppe i din drøm, symboliserer ånd og kreativitet.

Menuett

For å se en menuett i drømmen din, hyggelige omgivelser og frydefull vennskap. Å drømme at du er danser i en menuett, forutsier av innenlandske lykke og velstand.

Moon

For å se månen i drømmen din, representerer noe skjult, mystikk og det feminine aspektet av deg selv. Spesielt betyr fullmåne ferdigstillelse, mens en ny måne symboliserer nye begynnelser. Å drømme at månen i Odd på noen måte, innebærer utroskap av lover og skuffelser i næringslivet. For å se formørkelsen på månen i drømmen din, betyr at din feminine side blir overskygget. Det forutsier også av sykdom av noen nær deg. For å se halvmånen i drømmen din, indikerer sykliske endringer, fornyelse og bevegelse. Du utvikler seg jevnt mot livet ditt banen.

Movie Theater

Å drømme at du er i en kinosal, indikerer at du prøver å beskytte deg selv fra dine følelser og / eller handlinger. Ser dem på et filmlerret prosjekter dem på en annen person, og dermed gjør disse følelsene / handlinger fjernt. Du kan beskytte deg selv fra å oppleve dem.

Mafia

Å drømme at du er medlem av en mafia, tyder på at du tillater andre å manipulere deg.Eller du bruker makt mot andre. Å drømme at du kommer i kontakt med mafia, indikerer at du opplever noen indre konflikter og uro.

Man

For å se en mann i din drøm, betegner den maskuline aspekt av deg selv – den siden som er påståelig, rasjonelle, aggressive, og / eller konkurransedyktig. Hvis mannen er kjent for deg, så drømmen kan gjenspeile deg følelser og bekymringer du har om ham.Hvis du er en kvinne og drøm at du er i armene på en mann, tyder på at du aksepterer og innbydende din sterkere selvsikker personlighet. Det kan også fremheve dine ønsker å være i et forhold og ditt bilde av den perfekte mannen. For å se en gammel mann i drømmen din, representerer visdom eller tilgivelse.