Tag Archives: L

Lagre

Å drømme om dagligvarebutikk eller storkiosk, tyder på at du er følelsesmessig og mentalt anstrengt. Alternativt kan du bli idédugnad for nye ideer eller leter etter de ulike valgene der ute for deg.

Late

Å drømme at du er sent, betegner den frykten for forandring og din ambivalens gripe en mulighet. Du kan føle unready, uverdig, eller ikke støttes i din nåværende omstendigheter. I tillegg kan du bli overveldet eller konflikt med avgjørelser om din fremtid. Du føler tiden renner ut og at du ikke har tid til å oppnå alle de tingene du ønsker.

Lemlesting

Å drømme at du er lemlestet, antyder at enkelte situasjoner eller omstendigheter faller fra hverandre i ditt våkne liv. Du føler disempowered og opplever noen store og betydelige tap.

Lollipop

Hvis du vil se eller slikke en lollipop i din drøm, indikerer overraskelser, nye erfaringer og opplevelser. Det representerer også overbærenhet, sensualitet og den hyggelige aspekter av livet. Alternativt kan lollipop være et ordspill for “sucker” og dermed antyder at du må fortsette med varsomhet i noen forhold eller situasjon.

Lance

For å se en lanse i drømmen din, representerer initiativet og har satt dere syn på et direkte mål eller bane. Du har tatt et standpunkt. Lansen er også symbol på maskulin makt og kan ha fallisk konnotasjoner. Å drømme at du er såret av en lanse, angir at du har gjort en dårlig dømmekraft og vender mot konsekvensene. Å drømme at du bryter en lanse, betyr at du vil lykkes i å overvinne det som var en tilsynelatende umulig oppgave.

Liar

Å drømme at noen kaller deg en løgner, betegner at du vil bli irriterte av noen svikefull person. Å drømme at du lyver, foreslår at du prøver å lure deg selv til å tro på noe som strider mot dine naturlige instinkter eller lenge hatt verdier. Spør deg selv hva gjemmer du deg fra deg selv eller fra andre. Å drømme om at noen er en løgner, indikerer den voksende mistro til den personen. Du har kanskje mistet troen på at individet.Alternativt foreslår det at du er ikke lenger så sikker. Å drømme at du elsker er en løgner, forewarns at ubehagelig disposisjon vil slå verdsatt vennskap unna.

Loon

For å se en Loon i drømmen din, tyder på at du har muligheten til å grave dypt og ta opp bevisstløs visdom. Du leter i deg selv etter svar. Det er tid for self-leting, selvrefleksjon og introspeksjon. Du trenger å få tot han bunnen av enkelte situasjoner.Drømmen kan også være en metafor for noen som er “sprø” eller gal.