Tag Archives: K

Kano

For å se en kano i drømmen din, representerer ro, enkelhet, og uavhengighet. Det er også en refleksjon av din følelsesmessige balanse. Du beveger seg fremover via din egen kraft og besluttsomhet.

Killer

For å se en morder i drømmen din, antyder at en viktig del av dine følelser har blitt kuttet av. Du føler at du mister din identitet og individualitet. Alternativt kan denne drømmen representere rensing og helbredelsesprosessen. Du står opp for deg selv og sette en dramatisk slutt på noe.

Klasse

Å drømme at du glemte å delta på en klasse du registrerte deg for, indikerer dine bekymringer og frykt for å mislykkes. Du kan også mangle selvtillit i din evne til å håndtere nye oppgaver eller prosjekter.

Krage

For å se krage i drømmen din, betyr innesperring og tilbakeholdenhet. Du kan gå gjennom en frustrerende arbeidssituasjon eller en confining forhold.

Kyllinger

For å se kyllinger i din drøm, symboliserer cowardliness og mangel på viljestyrke.Kyllinger representerer også overdreven skravling og sladder. Lytt nøye til hva folk kan si om deg eller hva du sier om andre.

Klønete

Å drømme at du eller noen er klumsete, antyder at enkelte situasjoner eller forhold ikke kommer jevnt i livet ditt. Du må ta det med ro og ikke gjøre ting vanskelig for deg selv.

Kompass

For å se et kompass i drømmen din, er en måte din underbevissthet å vise deg veien.Det kan være en indikasjon for deg å revurdere retning i livet ditt og å revurdere den veien du tar.