Tag Archives: J

Jukebox

For å se en jukebox i drømmen din, representerer din nest beste. Du prøver ikke din hardest. Vurder hvilken type musikk som det er å spille og hvordan det er relatert til din moral, tro og humør.

Jesus

For å se Jesus i drømmen din, forutsier at din største ønsker og mål vil bli realisert.Denne drømmen tjener til konsoll og styrke deg i tider med motgang, motgang og kamp. Du vil stige over enhver situasjon og prakt og bli seirende. Å drømme om at Jesus taler til deg eller at du ber med Ham, betyr at du vil bli velsignet med ekte trygghet, glede og tilfredshet.

Jar

For å se en krukke i din drøm, symboliserer det feminine livmoren og behovet for å føle seg beskyttet. Drømmen kan også være et ordspill på følelse “ristet” eller ristes opp av noe eller noen.

Julekort

Hvis du vil se eller sende en Julekort i din drøm, indikerer at du er å nå ut til kjære og gjenoppta kontakten med gamle bånd. Det er også et symbol på tilgivelse. Tid for å svelge din stolthet og la fortiden gå.

Jet Ski

For å se eller drømme at du er på en jet ski, representerer en reise av selvoppdagelse.Du er konfronterer og utforsker sider av ubevisste din i full kraft. Alternativt gjelder drømmen til noen seksuelle eventyr eller forhold.

Jury

For å se en jury i drømmen din, foreslår at du er satt under gransking av andre. Du føler at andre er å bedømme deg og dine handlinger. Å drømme at du er en del av en jury, indikerer at en tendens til tidligere dom over andre.