Tag Archives: I

Idle

Å drømme at du er tomgangskjøring, representerer kjedsomhet og mangel på initiativ til å iverksette tiltak i hva du virkelig ønsker å gjøre. For å se tomgang mennesker i drømmen din, betyr din tendens til å ikke bruke din tid og energi klokt i å oppnå dine mål.

Impeach

Å drømme at du eller noen har vært stilt for riksrett, indikerer ditt ønske om å utfordre autoritet. Du er ikke redd for å la andre få vite om din posisjon, selv om det ikke er en populær en.

Istapper

For å se istapper smelter i drømmen din, indikerer at den tøffe tider er nesten over. Du har overvunnet problemene dine. For å se istapper dannes i din drøm, symboliserer vanskeligheter i livet ditt. Du føler ikke støttes av de rundt deg.

Inntekt

Å drømme om inntekten din, viser økonomiske bekymringer og bekymringer.Pengesaker er en av de største bekymringer i livene våre, så ingen tvil om temaet vil manifestere seg i drømmene dine.

Implements

Å drømme om redskaper, betyr utilfredsstillende eller underhanded middel til å utføre noe arbeid. For å se brutt implementerer i drømmen din, betegner svikt i næringslivet eller alvorlig sykdom hos en venn eller slektning.

Intruder

For å se en inntrenger i drømmen din, representerer deres skyldfølelse. Vurder også hva ukjente følelser eller tanker kan bryte seg inn i trygghet. Alternativt, symboliserer en inntrenger selvsentrerte atferd eller uønsket seksuell oppmerksomhet.