Tag Archives: H

Hang Gliding

Å drømme at du er hanggliding, symboliserer frihet i ditt personlige liv. Det representerer også tillit og tro på skjebnen. Å drømme at du krasjer en hangglider, representerer et tap i tro.

Hydrant

For å se en hydrant i din drøm, symboliserer fornyelse og foryngelse. Du er klar til å gjøre en ny start. Å drømme om en sprengning brannhydrant, indikerer et utbrudd av følelser. Du må erkjenne og uttrykke deg pent opp sinne og følelser før de eksploderer.

Honeycomb

For å se en honeycomb i drømmen din, foreslår at du prøver å holde på den sødme og gleder som du opplever i livet ditt. Det er også et symbol på ditt ønske om kjærlighet og hengivenhet.

Hovedvei

For å se en motorvei i drømmen din, representerer din følelse av retning og livet ditt bane. Vurder forholdene på motorveien som vil avsløre hvor mye du føler ansvaret for livet ditt. En glatt, rett motorvei betyr indre ro, mens en svingete, humpete vei reflekterer følelsesmessige plager / disharmoni.

Heron

For å se en hegre i drømmen din, representerer selvtillit, stabilitet og forsiktig forethought. Du vil oppnå stor suksess gjennom din innsats. Alternativt betyr det din evne til å utforske og fordype deg i bevisstløs din.

Høreapparat

Hvis du vil se eller bruke et høreapparat i drømmen din, tyder på at du ikke betaler nok oppmerksomhet til hva noen prøver å fortelle deg. Du er ikke plukker opp signaler.