Tag Archives: E

Ecstasy

Å drømme om å føle ecstasy, betyr lykke en mye glede med venner og familie. Å drømme følelse ecstasy i kjølvannet en urovekkende drøm, betyr mye sorg og skuffelser. Du kan være på bedringens vei fra et knust hjerte.

Encyclopedia

Å drømme om å se eller søke gjennom leksika, symboliserer jakten for litterære kunnskap og kunst. Selv om disse sysler ikke kan være økonomisk gunstig, du er berikende dere tankene.

Eve

For å se Eve i din drøm, symboliserer din hesitance i å akseptere denne bibelske historien som autentisk og du vil møte motstand i sosiale og forretningsmessige sirkler.Å drømme at du etterligne Eve, forewarns du være forsiktig når det kommer til overtalelser av motsetninger sex.

Ekteskap

Å drømme at du blir tvunget inn i ekteskap, forutsier at du vil bli tvunget inn i en ubehagelig situasjon. Å drømme at du er misfornøyd med ekteskapet ditt, forutsier tendenser mot ulovlig atferd.

Exterminator

Hvis du vil se eller ring en exterminator i drømmen din, viser at du trenger å kutte båndene fra de som prøver å trekke deg ned. Å drømme at du er en exterminator, foreslår at du trenger å konfrontere din svakhet og stå opp til utfordringene fremover.

Eske

For å se en boks i drømmen din, innebærer ditt instinktiv natur og destruktive impulser.Alternativt kan du prøve å bevare og beskytte noen aspekt av deg selv. Boksen kan også symbolisere dine begrensninger og restriksjoner. Å drømme at du åpner en boks, betegner at ting blir avslørt om deg selv som en gang ble skjult. Vurder dine følelser som du åpner esken. Hvis du åpner boksen fyller du frykter, kan du bli avdekke aspekter av deg selv som gjør at du føler deg engstelig. Også vurdere ordspill, “å være innestengt”.

Eddik

Hvis du vil se eller drikke eddik i drømmen din, tyder på at du føler sure om noen situasjon. Det kan betegne et forhold som har gått surt. Du er bekymret for noe.

Enemy

Hvis du vil se din fiende i din drøm, representerer motstridende ideer og motstridende holdninger. Det indikerer også noe som du er i fornektelse om eller noen som du avviser. Fiender kan også representere fiender innenfor og din indre konflikter med deg selv. Å drømme at du arbeider med fiender, representerer en resolusjon til noen indre konflikt eller våkne liv problem.