Tag Archives: A

Angst

Å drømme at du opplever noen angst i noen affære, er en refleksjon av hva du kan føle under ditt våkne liv. Du har kanskje fortrengt tanker, uuttalte følelser, bitterhet, og fiendtlighet som utløser angst drøm. Denne drømmen betegner også at du er katastrofale blande forretninger med fornøyelse.

Asia

Å drømme at du er i Asia, foreslår at du må justere til enkelte situasjoner. Hvis du reiser til Asia eller tenker på å besøke Asia, så din drøm kan indikere din påvente av en slik tur. For å se en asiatisk person i drømmen din, representerer et aspekt av din egen selvrespekt som er ukjent for deg. I tillegg til å se en eldre asiatisk person, representerer visdom og kunnskap.

Avføring

Å drømme at du har avføring, betyr at du lykkes å bli kvitt din gamle vaner / måter og tankemønstre. Det er vanligvis analog til utgivelsen av sterke følelser, som sinne og sinne. * Se Forstoppelse. eller diaré.

Amish

For å se eller drømme at du er Amish, foreslår at du må konsentrere deg om de viktigere ting og grunnleggende nødvendigheter i livet. Alternativt, indikerer den drømmen som du ønsker for et mer forenklet liv.